Habitatge a Canyelles

Superfície

160,60 m2

Ubicació

Calle Albacete, Canyelles

Any

2018

Sobre el projecte

Projecte d'obra nova d'un habitatge unifamiliar aïllat al municipi de Canyelles. El concepte de disseny es basa en la projecció d'un habitatge on les estances habitables se situïn en un sol nivell. Per a fer-ho es dissenyen dos volums, el primer dels quals disposa de les estances de dia, amb un espai de concepte obert i grans obertures, mentre que el segon se situa a la part posterior, dotant de més privacitat i tranquil·litat a les estances de nit. A més a més, l'habitatge disposa de planta soterrani, on se situa el pàrquing amb accés directe des del carrer. Tot l'habitatge disposa d'obertures a totes les façanes amb vistes a l'entorn natural que el rodeja, proporcionant ventilació creuada i amplis espais amb molta lluminositat.